The Spencer Club

The Spencer Club is all about knitwear both for kids and adults

Klant

The Spencer Club

Vraag

Na jarenlange ervaring in de fashion industrie was het tijd voor Dymphe Smit om een eigen merk op te starten. The Spencer Club is een merk met verschillende knitwear, van spencers tot aan beanies voor jong en oud of zoals ze zelf zegt: “The Spencer Club is all about knitwear both for kids and adults with a cool, sporty and preppy vibe that somehow relate to nostalgia for everyone.” Ze vroeg Detlet om de complete branding van The Spencer Club en de webshop te ontwerpen.

Eindproduct

De producten van The Spencer Club worden gemaakt door een combinatie van traditionele en moderne brei technieken. Dit hebben we vertaald naar moderne grafische patronen gebaseerd op klassieke brei patronen. De heldere blauwe kleur zorgt voor een eenheid in alle uitingen en werkt goed in combinatie met de verschillende tinten wol die gebruikt worden in de producten van The Spencer Club. Naast de grafische elementen die toegepast worden online en in de packaging, is de fotografie van Cleo Goossens ook een belangrijk onderdeel van de branding.

Dit komt allemaal samen in de webshop die wij voor The Spencer Club hebben ontworpen, maar ook op de social media kanalen waar we verschillende templates voor hebben gemaakt zodat er snel content gemaakt kan worden.

Website:

https://thespencerclub.com