El Pastor

Branding voor dé Taco x Ceviche bar in Eindhoven

Klant

El Pastor

Vraag

Toen de buurman van burgerrestaurant “De Burger” vertrok, pakte eigenaar Wouter Fongers de kans om hier El Pastor te beginnen. El Pastor is een verwijzing naar de locatie, de Kerkstraat in Eindhoven en naar de fameuze Al Pastor taco. Het idee was dat je Taco’s en Ceviche makkelijk kunt delen met anderen, iets wat met burgers lastiger is. Naast eten kan je er ook geweldige cocktails drinken. Wouter vroeg ons om de branding van El Pastor te verzorgen.

Oplossing

Voor de branding van El Pastor hebben we de straat naar binnen gebracht. De straatverlichting hangt hier binnen, is er een uitgifteluifel en hebben we een reeks posters opgehangen als aanplakbiljetten tegen de muur.

Bij El Pastor wordt er met liefde en passie gekookt, wat zowel te proeven is in de gerechten als te zien is in de branding van deze taco- en cevichebar. Deze passie weerspiegelt zich niet alleen in het kleurgebruik, maar ook in de illustratiestijl. Net zoals in de gerechten en hete sauzen, hebben we het ambachtelijke karakter van El Pastor in de branding laten terugkomen. Dit is ook duidelijk zichtbaar in het op maat gemaakte stempel lettertype dat speciaal voor El Pastor is ontworpen.

We hebben een set aan illustraties gemaakt, die verwijzen naar de gerechten of thematiek van El Pastor. De tijger en herders hond fungeren als mascottes die verwijzen naar de ‘Leche de tigre,’ het belangrijkste ingrediënt van ceviche, terwijl ‘El Pastor’ de Spaanse term is voor een herdershond.

Alle genoemde elementen kunnen op talloze manieren worden gecombineerd en toegepast, van de menukaart tot de verpakking van de homemade hot sauces.

Website:

www.elpastoreindhoven.nl