ARTFX

Visuele identiteit en website voor ARTFX

Klant

ARTFX

Vraag

ARTFX is een full service productie bedrijf, ze verzorgen de producties voor merken, beurzen en festivals zoals Dekmantel, Ferrari, FC Barcelona en Mysteryland. Na jarenlange groei werd het tijd voor een nieuwe visuele identiteit die aansluit bij het internationale karakter van ARTFX. ARTFX wil ook meer laat zien van wat ze doen, omdat ze normaliter altijd op de achtergrond opereren. Naast de visuele identiteit zijn we ook gevraagd om de volledige website te ontwerpen.

Oplossing

We hebben voor ARTFX een identity ontworpen die goed opvalt tussen alle huidige productie bedrijven. Met een frisse en felle groene kleur zijn ze zowel op locatie als online onderscheidend.

De kracht van ARTFX is dat ze het volledige productie proces verzorgen, van de technische tekeningen tot aan het logistieke proces. Het technische aspect hebben we terug laten komen in details van het logo in combinatie met het technische karakter van de typografie.

We hebben de volledige website ontworpen inclusief de ARTFCT shop. Dit is een concept dat we hebben bedacht waar allerlei items aangeboden worden in ARTFX branding. Van een simpel t-shirt tot aan een volledige custom heftruck.

Johan Moorman hebben we ingeschakeld om de illustraties te verzorgen om de identity aan te vullen. Deze zijn uiteindelijk als animaties terug te zien op de website inclusief een volledige animatie die het productie proces van ARTFX visualiseert.

Website:

ARTFX.nl

Credits:

Illustraties door Johan Moorman