Accountable Concept Denken

Ontwerp voor het nieuwste boek op gebied van concepting

Klant

Dots and Concepts

Vraag

Accountable Conceptdenken is een onderwijsboek voor het HBO dat een uitleg geeft over het belang en de mogelijkheden van conceptdenken binnen de creatieve industrie. Behalve voor gebruik in creatief onderwijs is dit boek ook interessant voor professionals binnen de creatieve industrie en andere ge├»nteresseerden in concepten en conceptontwikkeling. De inhoud van het boek is erop gericht om professionals op een laagdrempelige, inspirerende en creatieve manier mee te nemen naar de wereld van concepten en de ontwikkeling hiervan. Na de boeken “Concept Denken” en “Concept DNA” is “Accountable Concept Denken” het derde boek in de serie.

Dots and Concepts heeft ons gevraagd om nieuwe grafische elementen te ontwerpen voor de opmaak van het boek, zonder herkenning met de vorige edities te verliezen.

Eindproduct

We hebben voor het boek losse grafische elementen ontworpen die gebruikt kunnen worden voor de vormgeving van de omslag en tussenpagina’s.
Voor de tussenpagina’s hebben we een uniek cijfer ontwerp gemaakt van 0 t/m 7, deze zijn ingezet voor de inhoudsopgave en hoofdstuk spreads.

Als extra onderdeel hebben we ook een Detlet moodboard en styleguide aangeleverd. Deze wordt gebruikt voor als voorbeeld bij extra uitleg en ondersteuning in het hoofdstuk Design van het Accountable Conceptdenken boek.

Website:

www.and-concepts.com

concepting-acountable concept denken