Frequently Asked Questions

Alles wat je altijd al wilde weten.

Wie zijn Detlet?

Detlet is Sam Gulpen en Steven Janson

Ik heb een mega opdracht, kunnen jullie dat wel aan?

Oh jazeker, wij hebben een groot netwerk aan creatieven en professionals die wij kunnen inschakelen om samen te werken aan grote projecten of multi disciplinaire opdrachten. Copywriters, Illustratoren, Programmeurs, Fotografen, Video, Interieurbouwers en stenensjouwers.

Ga ik door goede branding meer geld verdienen?

Waarom heb ik een concept nodig?

Kunnen jullie mijn logo ontwerpen?

Natuurlijk, maar we kunnen nog veel meer voor je doen. Met een logo alleen kom je er vaak niet, en we ontwerpen dit dan ook het liefst als onderdeel van een complete huisstijl.

Wat maken jullie eigenlijk?

Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Je kan ons bereiken via Instagram DM, mail of per telefoon. Postduiven zijn ook welkom, wel even van tevoren melden dan zorgen wij dat het raam open staat.

Maken jullie ook websites?

Ja, een website is vaak onmisbaar als onderdeel van een huisstijl, campagne of concept. Wij werken samen met een partner die het technische gedeelte in orde maakt, wij zorgen dat het design en de user experience klopt binnen het concept.

Wat is jullie werkwijze?

Wat is branding?

Wij zijn de rots in de branding

Few Asked Questions

Wat betekent Detlet?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Kan ik ook betalen in goederen?

Je kunt ons ook betalen in goud, diamanten, 
Mercedes-Benz SL R107, Honda Wallaroo PK50 1992, Streetfighter Arcade kast of een Airhockey tafel. Wij staan altijd wel open voor een goede ruil.

Wat voor muziek word er gedraaid in de studio?

Check out our mixtape fam

Jullie Mixtape is sick, kan ik jullie ook boeken voor mijn feest/event?

DTLT Soundsystem is zeker te boeken. Verwacht veel goede muziek, slecht gemixt maar wel met sicke sound effects en classic skits van films en youtube klassiekers.

Hoe kennen jullie elkaar?

Waarom al die diamanten?

Hebben jullie ook nog hobby's of zitten jullie de hele dag achter de computer?

Steven maakt veel illustraties geïnspireerd door Doggo Wolf (r.i.p) en speelt Golf, Sam maakt handgemaakte ringen en andere sieraden.

Favoriete gerecht?

Sam praat het liefst de hele dag over eten maar kan niet kiezen. Steven houd van koek. We zijn opgegroeid met de Teenage Mutant Ninja Turtles dus met een pizza zit je altijd goed.